BLACK. Astu sisään eurooppalaisen verkkokauppajätin varastoihin ja tee huikeita outlet-löytöjä! Uusi huippuihana ja rennon naisellinen vaatekauppa on avattu Megamyynti Areenalle. Upeasta muotikattauksesta vastaa ruotsalainen NA-KD.com.

 

Haluatko päivittää olemassa olevan asukokonaisuutesi viimeisen trendin mukaisella asusteella? Vai onko tarpeen uudistaa koko vaatekaappi? Se on helppoa ja Blackissa superedullista. Liikkeen hintahaitari on viritetty Sinun eduksesi. Kalleinkin tuote maksaa vain 10 €, mutta jos vaatevarastosi kaipaa tuntuvampaa muutosta, ja hankit useamman vaatteen, hintaetu on suorastaan huima! Jokainen hankkimasi vaatekappale, koru, kenkäpari tai laukku maksaa aina euron vähemmän kuin edellinen. Kymmenes tuote maksaa enää siis ainoastaan euron. Sivun alalaidasta löydät tarkemman hintataulukon. Uskomatonta? Totta.

 

Black price menu
Black - Fab fashion

Haluamme täyttää lattiatilamme mahdollisimman laajalla ja runsaalla valikoimalla, juuri Sinua varten. Siksi tilaa ei ole käytetty lainkaan sovituskoppeihin. Myymälässämme ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

 

Palvelemme Sinua: ma-pe 10-19, la 10-17, su 12-17.

Lämpimästi tervetuloa!