wanted
Monenlaisia ihania sukkia
Huikeimmat sukat

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä sukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin asti, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen.

Talenttia sukkien tekemiseen löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja tekemisen iloa. Siksi etsintäkuulutamme ja palkitsemme Suomen supereimmat sukat. Tai huikeimmat sukat ikinä! Ovatpa ne sitten kauniit tai tyylikkäät, miehekkäät, hauskat, valloittavat, hienot tai hellyttävät. Ihan mitä vaan, kunhan kyseessä ovat juuri Sinun käsin neulomasi sukat. Ohjeen ei tarvitse olla oma.

Anelmaiset

Villasukkakisan osallistumisohjeet:

Neulo yksi sukkapari omalla persoonallisella tyylilläsi. Liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi ja tuo sitten sukat infokassallemme tai toimita ne postitse: Villasukkakisa, Suomen Megamyyntiareenat Oy, Kankaantie 13, 16300 Orimattila. Jokainen voi osallistua kisaan yhdellä itse käsin neulomallaan sukkaparilla. Kilpailun viralliset säännöt kokonaisuudessaan löydät tästä linkistä. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä.

Osallistumisaika: 1.6.-31.8.2018.

Kilpailuajan päätyttyä kuvaamme kaikki osallistuneet sukat ja kokoamme niistä ison näyttelyn Kässä-Pussin sukkagalleriaan. Sukat numeroidaan ja tekijät esitellään tyyliin Tiina Tampereelta. Jos et halua etunimeäsi tai paikkakuntaasi mainittavan lainkaan, mainitsethan siitä lähettämiesi sukkien yhteydessä.

Voittajakolmikko valitaan syksyn aikana yleisöäänestyksellä ja PALKINNOT OVAT AIVAN MAHTAVAT! Omaa sukkasuosikkiaan pääsee silloin äänestämään sekä verkossa että paikanpäällä. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

PALKINNOT
Lahjakortit
SUKKAGALLERIA

Sukkanäyttelystä on tarkoitus rakentaa pysyvä, ajan myötä laajeneva galleria, joka tulee osaksi Kässä-Pussia. Siksi toivommekin, että mahdollisimman moni taitaja jättäisi tekemänsä sukat näyttelyyn. Yleisöäänestyksen päätyttyä kerromme mielellämme myös sukkien takaa löytyviä tarinoita ja jaamme tekijöiden omia ohjeita.

Jos kuitenkin toivot, että Sinun tekemäsi sukat palautetaan, heti näyttelyn jälkeen tai myöhemmin, lisääthän siitä maininnan sukkien mukaan. Postitamme nämä sukat takaisin viimeistään vuodenvaihteessa.

 

Kesäsukat
Metsäiset sukat
Sukanneulonnan SM 2018

Haluatko lisätietoja tai päätitkö jo osallistua? Infoa ja ilmoittautumislomake löytyy tämän linkin takaa. Tervetuloa mukaan!