Megan kalenterikisan säännöt

 

1. Kilpailun järjestäjä

Suomen Megamyyntiareenat Oy, Kankaantie 13, 16300 Orimattila.

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Kilpailukuvan tulee olla kilpailijan itse ottama tai hänellä tulee olla täydet oikeudet käyttää ja levittää kuvaa.

 

3. Miten kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun voi osallistua Megan kotisivujen kautta osoitteessa: http://www.megamyyntiareena.fi/kissanpaivia-ja-koirankujeita/  Sama kilpailija voi osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa. Osallistuessaan kilpailuun kuvan lähettäjä antaa Megalle luvan käyttää kuvaa vapaasti vuoden 2017 seinäkalenterissa. Kuvaa saa myös käsitellä ja rajata Megamyynti Areenan toimesta.

valokuvaaja

4. Kilpailun aihe

Kilpailun aiheena ovat kissat ja koirat sellaisessa ympäristössä, josta vuodenaika välittyy kuvan katsojalle. Toivomme, että kuvissa on vain eläimiä. Kuvat tulevat Megamyynti Areenan julkaisemiin seinäkalentereihin käytettäväksi joko kansikuvina tai eri kuukausien kohdalla. Kissakuvista tehdään yksi kalenteri ja koirakuvista toinen. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla.

 

5. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 23.9.-9.10.2016. Osallistumista ei hyväksytä enää tämän ajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa siitä, jos kilpailuun osallistuminen ei onnistu tietoteknisistä syistä.

 

6. Kilpailun eteneminen

Megaraati valitsee kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuvien joukosta ne kuvat, joita kummassakin kalenterissa tullaan käyttämään. Kuvaajien nimet tullaan mainitsemaan kalenterissa. Kalenteri on tarkoitus painattaa ja saada myyntiin lokakuun loppupuolella.

 

7. Kilpailun palkinnot

Jokainen henkilö, jonka kuvaa tai kuvia käytetään, saa palkinnoksi kyseisen kalenterin. Jos saman kuvaajan kuvia julkaistaan sekä kissa- että koirakalenterissa, hän saa tietenkin molemmat kalenterit.  Olemme yhteydessä voittajiin  sähköpostitse viikon 41 aikana.

 

8. Palkintojen luovutus ja kilpailukuvien käyttö markkinoinnissa

Palkinnot pääsääntöisesti noudetaan Megamyynti Areenalta, mutta myös postittaminen on mahdollista kaukaisemmille osallistujille. Ilmoitamme kalenterien valmistumisesta, kun aikataulu tarkentuu.

 

Kaikkia kilpailukuvia voidaan käyttää kalenterin markkinoinnissa eri kanavien kautta sekä kilpailun aikana että sen jälkeen. Muuhun tarkoitukseen kuvia ei käytetä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kuvan tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

 

9. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pidetään salaisina koko kilpailun ajan.

 

10. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan virallisia sääntöjä.

 

11. Megamyynti Areena pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa