Käsitöiden maailma on mahtavan laaja ja monimuotoinen! Se taipuu erilaisiin tyyleihin ja tekniikoihin, käyttää hyväkseen lukemattomia materiaaleja ja tarjoaa niin räiskyviä kuin maanläheisiäkin värejä. Käsitöiden imussa viihtyvät sekä nuoret että vanhat. Tämä sivu on suunniteltu jakamaan innostavia ideoita, esittelemään Megan käsityöosastoa ja kertomaan maksuttomasta kässäkerhostamme.

Herkullisia lankasävyjä
Ilo lankamaailma
Pirtin kehräämö Megassa

Iso, mutta tunnelmallinen käsityöosastomme pursuaa monen sadan neliön laajuudelta toinen toistaan upeampia neule- ja virkkauslankoja, käsityötarvikkeita, huovutusvillaa, trikookudetta sekä käsityökirjoja ja neulelehtiä. Kässä-Pussin alueelta lankoja myydään pusseittain, jolloin yhdelle kerälle jää ennennäkemättömän vähän hintaa.

Jos olet kiinnostunut järjestämään ryhmämatkan visuaaliselle lankaosastollemme tai ylipäätään Megamyynti Areenalle, kysy tarkemmin ohjatusta kierroksesta Megan infonumerosta 050 348 5337 tai info@megaareena.fi.

Osastolta löytyvän viihtyisän ideapöydän äärellä on mahdollisuus selailla kirjoja ja lehtiä, joko yksin tai porukalla. Nurkkauksesta onkin muodostunut Megan viihtyisä olohuone. Maksuton, ohjattu kässäkerho kokoontuu saman pöydän ääressä tiistaisin klo 10-12. Joka kuukaudelle on oma teemansa, mutta kerhossa voi vapaasti tehdä mitä tahansa omia töitään eteenpäin tai vain nauttia kahvista ja idearikkaasta seurasta.

Megan kässäkerho
Ideapöytä
Väriä elämään