Iloa itse tehden

Kässä-Pussi on tunnelmallinen, yhteisöllinen lankaosasto, jossa paikallisten harrastajien on mukava kokoontua. Inspiroivan ideapöydän äärellä neulotaan ja virkataan, kokeillaan, opetetaan ja opitaan, nauretaan, kahvitellaan ja parannetaan maailmaa joka tiistai klo 10-12.  Kässäkerho on maksuton ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Megan viihtyisästä ”olohuoneesta” onkin tullut monelle kässäilijälle lähes toinen koti.

Osasto pursuaa monen sadan neliön laajuudelta toinen toistaan upeampia neule- ja virkkauslankoja, koukkuja, puikkoja, neuloja, nappeja ja muita käsityötarvikkeita, huovutusvillaa, trikookudetta sekä käsityökirjoja ja neulelehtiä.

Megan kässäkerho
Ideapöytä
Väriä elämään

Värikkäältä osastolta on helppo poimia mukaan ne pehmoisimmat langat, ihanimmat tarvikkeet tai toivotuimmat lahjat toisille kässäilijöille. Valikoimistamme löytyviä merkkejä ovat esimerkiksi Pirtin kehräämö, Drops, Teetee, Sirdar, Sublime,  Schoeller + Stahl, Performance, Vogue, Ice Yarns sekä Nykälän lanka. Rellanan lankoja on tulossa valikoimiin lähiaikoina.

Jos olet kiinnostunut järjestämään ryhmämatkan visuaaliselle lankaosastollemme tai ylipäätään Megamyynti Areenalle, kysy tarkemmin ohjatusta kierroksesta ja kahvittelu- tai lounasmahdollisuuksista Megan infonumerosta 050 348 5337 tai info@megaareena.fi.

Herkullisia lankasävyjä
Ilo lankamaailma
Pirtin kehräämö Megassa

Suomen supereimpien sukkien etsintä päättyi elokuun lopulla. Kaikki kisaan lähetetyt hauskat, miehekkäät, kauniit, tyylikkäät, hellyttävät ja hienot sukat tulevat äänestettäväksi sekä myymälässä että netissä ensi viikon aikana. Palkinnot ovat aivan mahtavat, klikkaa tästä kisan infosivulle ja lue lisää...

Sukankudonnan SM-kisojen info ja ilmoittautumislomake puolestaan löytyy tämän linkin takaa. Kisat järjestetään Kässä-Pussissa lauantaina 29.9. Tervetuloa mukaan, joko neulomaan tai kannustamaan!