Kesäretkelle Suomen suurimpaan outletiin!

Orimattilan Kankaanmäellä sijaitsevassa outletissa on haluttu säilyttää tehdasmainen ostosmiljöö. Vanha ja uusi sulautuvatkin mukavasti yhteen myymälän vaihtuvien tuotteiden ja kauniiden esillepanojen myötä. Mitähän valikoima pitää sisällään? Minkälaisia löytöjä Sinä voisit tehdä? Kurkistetaan sisään, silläpä se selviää.

 

Rörstrand Eemeli

Handy ja Kovanaama

 

Heti sisääntuloaulan jälkeen eteen aukeaa keittiöosasto. Tällä hetkellä osastolta löytyy esimerkiksi Arabian KoKo-lautasia kesäisissä väreissä, Rörstrandin Eemeliä, Iittalan Kastehelmeä ja Arabian Angry Birdsiä. Myös Hackmanin kattiloita ja Handy- ja Kovanaama-sarjan paistinpannuja on saatavilla useassa eri koossa.

 

Osmia ja Emendo ja Ratia

 

Saunaosastolla Osmian käsintehdyt, kotimaiset tuotteet ja Emendon kattava valikoima houkuttelevat pysähtymään. Miksipä ei, vadelmasaippuaa nuuhkaistuamme ja poimittuamme salmiakkihunajan kyytiin, on hyvä jatkaa. Toisella puolen käytävää aukeaa kortti- ja paperitarvikeosasto. Lahjakasseja, askartelutarvikkeita, teippiä, kartonkeja… vaikka mitä kivaa ja tarpeellista.

 

Gripsholm

Gripsholm

 

Seuraavaksi silmiin osuvat värikkäät, isot pyyhkeet ja kesäiset pussilakanat. Samalla suunnalla on myös monipuolinen valikoima kauniita sisustustuotteita. Se ystävälle etsimäni mökkituliainen taisikin löytyä juuri täältä!

 

Puulaatikoita

Kalastusvälineet alehintaan

 

Entäpä, jos mukana oleva miesväki alkaa vaikuttaa hiukan tylsistyneeltä? Ei hätää, nyt suunnataan kohti kalastustarvikkeita ja työkaluja. Niiden takana häämöttääkin Megan ylpeys, laaja miestenosasto. Täältä löytyvät Turon laadukkaat, huippuedulliset puvut ja Petrifunin upeat kauluspaidat. Palveleva pukumyyjä opastaa oikean koon ja sopivan mallin valinnassa ja kokonaisuus täydentyy helposti niin asusteilla kuin alusvaatteilla ja sukillakin.

 

Turon puvut Megasta

 

Miesten sovitellessa pukuja ehtii naisväki sovitella kenkiä. Kaikki naisten kengät myydään tällä hetkellä -50% alennuksella. Sail & Skin ulkoiluvaatteet ovat myös tutustumisen arvoisia.

 

Kenkiä Megassa

Kenkiä Megassa

 

Lankoja! Miten paljon kauniita, värikkäitä, ihania lankoja. Teetee, Pirtin kehräämö, Sirdar, Sublime, Schoeller&Stahl, Austermann ja Lempilintu. Kässä-Pussin alueella vielä lisää… täällä on mahdollista täyttää valitunkokoinen pussi haluamillaan langoilla. Joka koolla on tietty hinta. Mitä enemmän sullot, sitä enemmän säästät! Mielenkiintoista! Tästä kuitenkin lisää syksymmällä, jatketaan me naisten vaateosastolle…

 

Pirtin kehräämö Megassa

Kässä-Pussi

 

Ostoskierroksen kruunaa Lumenen kosmetiikka, joka myös on -50 % alennuksessa. Puhdistus- ja ihonhoitotuotteet, meikit ja aurinkotuotteet… Tarpeellista tottakai! Viereisissä telineissä kimaltavat korut. Kaikki Iberon tuotteet, niin korut kuin hiusharjat, hiuslisäkkeet, aurinkolasit ja meikkilaukut vain 2 €/kpl.

 

Lumene men

Lumene kesätarjous

 

Kassa häämöttää jo, mutta vielä on kirjaosasto kiertämättä. Uutuuksia. Lastenkirjoja. Harrastekirjoja. Kesäpokkareita. Kyllä kiitos! Sitten vielä rauhallinen, tuumaileva kierros matto-osastolla ja aletaan olla maalissa.

 

Uutuuskirjoja

 

Mitä pidit? Itselläni on hymy korvissa ja ajattelin kyllä tulla vielä uudelleen. Myös Sinä olet kovasti tervetullut, niin ensimmäistä kuin vaikka viidettä tai kolmattakymmenettäkolmatta kertaa.

 

Tallenna

Tallenna