Lempilintu lensi Megaan…

…ja toi ihanat, villaiset lankapesät mukanaan! Nyt on aika kaivaa puikot kaapista ja neuloa lämpöä talven varalle! Lempilinnun langat ovat laadukasta, käsittelemätöntä lampaanvillaa, joka hellii sekä mieltä että kehoa. Syksyn pimetessä luonto pukeutuu ruskean ja harmaan sävyihin, joten pieni väriruiske on varmasti paikallaan!

 

Näiden upeiden lankojen saavuttua olemme  muutaman päivän hypistelleet ja pyöritelleet lankapesiä, miettineet mikä näistä monista ihanista sävyistä on se oma lemppari ja iloinneet siitä, että väriterapiaa löytyy näinkin läheltä!

Lempilintu Megamyynti Areenalla
Lempilintu-villalankoja saatavilla vain Megasta! Kuvassa olevien värien lisäksi löytyy muitakin sävyjä. Valikoima vaihtelee

 

Haluamme jakaa tämän värielämyksen niin Sinun, kuin jokaisen asiakkaamme kanssa. Lempilinnun lankojen värisävyt ovat kirkkaita mutta luonnollisia, ja sekä liukuväreistä että yksivärisistä langoista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lankapesässä on 100 grammaa lankaa (noin 350 metriä) ja suositeltu puikkokoko on 2,5-4 mm. Neulotuille tuotteille sopii 30 °C käsinpesu tai konepesu käsinpesu- tai hienopesuohjelmalla. Langat sopivat myös huovutukseen!

 

Esimerkiksi Siskoneuleen blogiin on koottu paljon ilmaisia neuleohjeita ja vaikkapa palmikkosäärystimet, irtohihat tai huivin voit hyvin toteuttaa ohjetta mukaillen Lempilinnun langasta.

 

 

Lempilintu-lankojen ominaisuuksia

 

 

Ihmeellinen villa

Hellävarainen, lämmin, pehmeä, joustava, paloturvallinen. Villa on ikisuosittu materiaali ja syystä, yksikään keinotekoinen materiaali ei pysty jäljittelemään tämän luonnonkuidun ominaisuuksia. Villa säätelee lämpöä automaattisesti. Kesällä se hengittää ja tuntuu viileältä, talvella taas parempaa lämmikettä ei olekaan. Villa on pehmeää, joustavaa ja luontaisesti antibakteerista. Se puhdistuu helposti.

 

Villa imee hurjasti kosteutta, mutta koska se tuottaa lämpöä kastuessaan, se ei kosteanakaan tunnu ihoa vasten kylmältä. Samalla villa kuitenkin hylkii vettä ja siksi se toimii hyvin esimerkiksi ulkoiluvaatteissa. Villa on ekologinen materiaali, uudelleenkäytettävä ja maatuva

 

 

Villa päihittää ominaisuuksillaan kaikki keinokuidut!

 

 

Villaa vaipatukseen

Kestovaippailijoille käsittelemätön villalanka on tuttu materiaali, koska pehmoisia villavaippahousuja neulotaan vuodesta toiseen. Villahousujen halutaan olevan paitsi toimivia, myös kauniita, ja Lempilinnun langat sopivat tähänkin tarkoitukseen oivallisesti. Yksi ilmainen vaippavillisten ohje löytyy Ottobrelta. Lisäksi villainen kosteusalusta vauvan lakanan alla on yleisesti käytettyä muovifroteeta paljon miellyttävämpi ja hengittävämpi vaihtoehto.

 

 

Lempilintu villalangat ovat laadukkaita ja ihanan värikkääitä. Vain Megasta!
Tervetuloa katselemaan, hypistelemään ja ihastumaan! Lempilinnun langat saatavilla Megamyynti Areenalta samantien.

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna