RAVINTOLA SPARTA AVOINNA ARKISIN KLO 10-19.

LAUANTAISIN KLO 11-17 JA SUNNUNTAISIN 12-17.

Kreikkalainen kahvila-ravintola Sparta sijaitsee Orimattilassa Megamyynti Areenan yhteydessä. Pääset meille joko myymälän kautta tai suoraan rakennuksen takana sijaitsevasta ulko-ovesta. Leppoisissa ja rauhallisissa tiloissamme voit viettää herkullisen hetken kahvittelun tai ruokailun merkeissä.

 

Tuoretta kahvia ja herkullisia leivonnaisia on tarjolla aamusta iltaan ja lounaspöytä on katettu viikon jokaisena päivänä. Halutessasi voit myös valita maittavan pizza-, kebab-, falafel- tai kana-annoksen listalta. Kaikki annokset noudettavissa myös mukaan ja vähintään 10 annoksen tilaukset toimitamme lähialueelle veloituksetta. Ruokalistaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

Ruoka-annos

Tarjoilemme lounasta: ma-pe 10-16, la 11-16, su 12-16.

 

Salaatti- ja keittolounas 5,50 €.

Kreikkalainen buffeelounas arkisin 8,50 €, viikonloppuisin 10 €.

Pizza- tai kebabannos  (+ 0,33 l limu) lounasaikaan 7,50 €.

 

Buffeelounas sisältää salaattipöydän, lajitelman lämpimiä ruokia, pizzaa, leivän, juoman (vesi/mehu/maito) ja kahvin tai teen. Myös keitto- ja salaattilounaaseen kuuluu leipä, ruokajuoma ja kahvi tai tee.

Spartan kreikkalainen noutopöytä
Pizzabuffee Megassa
Kreikkalaista salaattia

Spartan listalta löytyy myös gluteeniton pizza sekä lasten annoksia. Pienten lasten viihtyvyyttä lisää leikkinurkka, jossa voi ratsastaa keinuhepalla tai tutustua leluihin.

 

Ruokatilaukset joko paikanpäällä, puhelimitse tai sähköpostitse. Ravintolan tiloja on mahdollista myös vuokrata iltaisin erillisen sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

 

Yhteystiedot:

Kahvila-ravintola Sparta

040 411 6444

ravintola.sparta@hotmail.com


Ryhmien varaukset ja tiedustelut:

Megamyynti Areena Info

050 348 5337

info@megaareena.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Spartan henkilökunta
Ravintola Sparta Megamyynti Areena
Sparta salaattipöytä
Noutopöytä
Sparta ruokia