Syyskirppis Megassa

Jatkamme Orimattila Areenan tykättyjä kirpputoritapahtumia syysteemalla.  Syksy pitää sisällään paljon ihanuuksia; kynttilöitä, käsitöitä, sienestystä ja syyspuutarhan sadonkorjuuta. Toivommekin tapahtumaan perinteisten kirpputorimyyjien lisäksi myös erilaisten käsitöiden myyjiä sekä syksyisen sadon ja lähiruoan myyjiä. Tapahtuma on avoin sekä yksityisille että yrityksille. Myyntipaikka on maksuton.

 

Voit varata itsellesi ilmaisen myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta tai info@megaareena.fi. Paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, loput vapaat paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoittautuneille löytyy myyntipöytä ja suurimmalle osalle tarvittaessa myös rekki. Henkareita on tarjolla talon puolesta ja niitä voit halutessasi viedä myös mukanasi.

 

AIKA: Lauantai 24.9.2016 klo 10-15.
PAIKKA: Orimattila Areena.  (Megan yhteydessä, Kankaantie 13.)

 

Myyjät pääsevät sisään klo 9-10 välillä Orimattila Areenan lastausovista, jotka sijaitsevat rakennuksen takapuolella. Reittiopasteet löytyvät paikanpäältä. Kiinnitämme seinälle nimilistan, josta voit tarkistaa oman pöytäsi numeron. Paikkoja ja rekkejä voi vaihtaa naapurin kanssa, jos se molemmille sopii. Sisähallin lisäksi Megan piha-alue on käytettävissä ja auton peräkontista myyminen on mahdollista, jos sää sen sallii. Myymälän avautuessa klo 10 suljemme lastausovet, jolloin halliin kuljetaan myymälän puolelta.

 
Wc-tilat löytyvät myymälän aulatilasta ja kahvila-ravintolasta saa lounasta ja pientä purtavaa. Lisätietoa info@megaareena.fi tai 050 348 5337. HUOM! Jos et pääsekään paikalle, niin peruthan varaamasi paikan! Paikkavaraus on voimassa klo 10 asti. Sen jälkeen tyhjäksi jääneet paikat vapautuvat yleiseen käyttöön.

 

Tervetuloa!

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan voi silti tulla, vapaat myyntipaikat jaetaan aamulla klo 9 alkaen. Tervetuloa!