Villasukkia vanhuksille

Kysyimme muutama viikko sitten Facebookissa, mikä olisi mieleinen paikallinen auttamiskohde. Villasukat vanhuksille nousivat vahvasti esiin ja sama toive ja tarve kantautui myös hoitavien tahojen puolelta. Niinpä päätimme aloittaa sukkakeräyksen, jonka ensimmäisenä kohteena ovat Orimattilan Käkelässä sijaitsevien Erkkilän ja Marttilan palvelutalojen asukkaat. Heitä on yhteensä 89. Eikä yhtään haittaa, vaikka sukkia saataisiin kasaan vieläkin enemmän, käyttäjiä niille kyllä löytyy muistakin palvelutaloista.

Villasukkien lämpöä

 

Voit kutoa tai virkata joko naisten tai miesten sukat. Värillä tai mallilla ei ole väliä, mutta varresta ei kannata tehdä kovin tiukkaa. Langaksi sopii mikä tahansa sukkalanka, mutta myös karstalanka, kampalanka ja silkkivillalanka ovat toimivia. Kiinnitä sukat toisiinsa ja liitä halutessasi materiaalitieto mukaan. Tekijän nimi ja henkilökohtaiset terveiset lahjan saajalle ovat varmasti mieleinen lisä, mutta eivät välttämättömiä.

Sukat

 

Jotta tekemisessä pääsee mukavasti alkuun, järjestämme Megan Facebookissa sukkalanka-arvontasarjan yhteistyössä Kässä-Pussin, Teeteen ja Pirtin kehräämön kanssa.

 

Ensimmäisellä viikolla voittona on 3 kpl setti Performance-lankaa, toisella viikolla 3 kpl Vogue-sukkalankaa ja kolmannella viikolla 3 kpl Teeteen Salla-lankaa. Viimeisenä arvomme yhden vyyhdin Pirtin kehräämön ihanaa kotimaista lankaa, valinnaisesti joko silkkivillaa tai kampa- tai karstalankaa. Värit ovat voittajan vapaasti valittavissa. Klikkaa tästä osallistumissivulle.

Voit tuoda tekemiäsi sukkia Megamyynti Areenan infokassalle tai kässäkerhoon, joka kokoontuu tiistaisin klo 10-12. Keräämme sukat talteen ja toimitamme ne Erkkilän ja Marttilan vanhuksille joulunalusviikolla. Sukkia voi myös lähettää osoitteella: Suomen Megamyyntiareenat Oy / Villasukkakeräys, Kankaantie 13, 16300 Orimattila. Keräysaika päättyy 17.12.2017.  Lisätietoja: info@megaareena.fi tai 050 348 5337.

 

Lämmin kiitos Sinulle!