Villiinny kesästä!

Lämpenee, lämpenee… vihdoin ja viimein! Räntäsateet alkavat olla tältä keväältä historiaa ja pihoja päästään myllertämään toden teolla. Useimpia esikasvatusta vaativia taimia ehtii vielä hyvin kasvattaa ja maan lämpenemistä odotellessa voi pähkäillä, minkälaisia kukkia, salaatteja ja papuja tänä vuonna kylväisi.

 

Villiinny kesästä

 

Ihan mahtavaa! Meillä Megan viherpeukaloilla innostus on kasvanut kevään mittaan ja ikkunat ovat täyttyneet taimista ja idätettävistä kukkasipuleista vähän salavihkaa. Sama on toteutunut niin kotona kuin työpaikalla.

 

Mihin niitä taimia Megassa sitten kasvatellaan? Teille, rakkaat asiakkaat. Lauantaina 20.5. juhlitaan kautta maan Suomen upeaa 100-vuotiasta kevätluontoa ja teemaan sopii hyvin Megan oma puutarhapäivä. Järjestämme  TAIMIEN VAIHTOPISTEEN  idealla TUO KASVI TULLESSASI, VIE TOINEN MENNESSÄSI.  Määrää ei ole rajattu. Jotta ensimmäisillekin olisi mukavia vaihdokkeja, kasvatamme muutamia taimia valmiiksi.

 

Koulinta-aika

Villiinny kesästä Megassa

 

Pallo on kuitenkin teillä! Mitä enemmän innostutte jakamaan perennoja, pussittamaan ylimääräisiä siemeniä, juurruttamaan viherkasveista pistokkaita tai tuomaan mukananne ylimääräisiä taimia, sitä rikkaamman ja monipuolisemman tapahtuman saamme aikaiseksi.

 

Järjestämme vaihtopisteen ohella myös TAIMIKIRPPIKSEN Megan aulassa. Sekä yksityishenkilöt että yritykset ovat tervetulleita myymään kasveja, siemeniä ja puutarhatarvikkeita. Myyntipaikka on maksuton. Kirppis alkaa klo 10 myymälän ovien avautuessa. Jos haluat päästä sisään omaa myyntipaikkaasi järjestämään jo ennen kymmentä, se on sovittavissa. Tiedustelut ja myyntipaikan varaus info@megaareena.fi tai 050 348 5337.

 

Taimien vaihtopäivä 20.5. Megassa

Amppelipaja Megassa
Kuva: Flickr/ProFlowers.

 

Megan kässäkerholaiset ovat kevään mittaan tehneet paljon erilaisia, värikkäitä amppeleita niin sisälle kuin pihakäyttöön. Amppelinäyttely aukeaa lauantaina ja tuolloin järjestetään myös amppelipaja solmeilu- ja makrameetekniikasta kiinnostuneille.

 

Maksuton työpaja starttaa klo 11 (voit ottaa tarvikkeita mukaan tai ostaa ne paikanpäältä) ja jatkuu klo 13 saakka. Amppelitaitaja on paikalla koko päivän, joten vinkkejä lankojen ja kuteiden valintaan tai apua solmeiluun voi kysellä myös varsinaisen pajan loputtua.

 

 

Onko siementen valinta hankalaa? Mietitkö, miten paljon tilaa tarvitaan, tai millaiselle paikalle kasvit kannattaa istuttaa? Miten pensaat kannattaa leikata ja milloin? Talvehtivatko yrtit? Yritämme vastata niin näihin, kuin mihin tahansa muihin mielessäsi pyöriviin kysymyksiin. Puutarhuri paikalla klo 10-14.

 

Luvassa myös puutarha-aiheinen arvonta ja HUIKEITA tarjouksia (julkistamme tarjoustuotteen pikapuoliin, pysy kuulolla)! Vietetään yhdessä elämyksellinen päivä, eikös? Nyt vain sana kiertämään! TERVETULOA!!!

 

Puutarhapäivä Megassa

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna