Erilainen eläintarha

Apinat kiipeilevät, tiikerit torkkuvat ja värikäs papukaijaparvi on istahtanut puiden oksille. Ihan tavallista, vai mitä? Mutta entäpä, kun puut ovatkin kotoisia koivuja? Ja koordinaatit osuvat Orimattilan kohdalle?! Tätä juttua sietää hiukan tutkia…

 

Väriä Megan aulassa

 

Meille Megamyynti Areenalle on muuttanut tuhansia pehmoja, joukossa erilaisia lintuja, käärmeitä, apinoita ja kissaeläimiä. Pääosa eläimistä asustaa omalla osastollaan, mutta pieni joukko on päässyt majailemaan myymälän aulaan. Mikäs sen parempi paikka seurailla, mitä päivän aikana tapahtuu! Lähes jokainen pikkuasiakas pysähtyy silittämään pehmeää turkkia tai pörheitä höyheniä ja värikäs sisääntulo on herkästi nostanut hymyn aikuistenkin huulille.

 

Kissaeläimiä

Eläimiä Megassa

 

Pelkällä olemuksellaan nämä hellyttävät pehmokaverit jakavat hyvää mieltä, sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Pysyvämpi koti on kuitenkin etsinnässä, ihan jokaiselle. Tämä projekti on pahasti kesken ja kaikki apu otetaan iloisesti vastaan!

 

Kyllähän Megassakin kelpaa olla, ei siinä  mitään. Henkilökunnan työhuoneita on vähän yhdessä tutkailtu ja varastokin on tullut tutuksi. Seuraa riittää eikä täällä tila lopu kesken! Mutta se ikioma koti olisi kuitenkin niiiiiin kauhean kiva ja tärkeä juttu. Sitä ne pehmoiset kaverit täällä odottavat, joten tulethan sinäkin vähän rapsuttelemaan ja tutustumaan!

 

Ja vink vink… jos olet lahjaideaa vailla, niin tässä on yksi huikean hyvä sellainen! Pehmoeläinten lisäksi meiltä löytyy eläinaiheisia kyniä, pikkueläimiä ja magneetteja.

 

Kilpailu Megassa
Arvaatko, kuinka monta eläintä Megan aulassa asustaa? Kilpailuun voi osallistua paikanpäällä Megamyynti Areenalla 2.10. saakka. Lähin arvaus palkitaan omavalintaisella pehmokaverilla. Tervetuloa arvuuttelemaan!

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna