Ennakkovaraa upeat kukkasipulit!

Pienet sipulikukat ovat kevään ensimmäisiä kukkijoita. Lumihangen keskeltä pilkistävä kukkanen on uskomattoman kaunis, onpa sitten kyseessä pirteä talventähti, elegantti jääkurjenmiekka tai talvea uhmaava lumikello.

 

Talventähti

 

Päivien lämmetessä alkaa pihalla näkyä entistä enemmän elämää. Vuokot ja krookukset puhkeavat kukkaan. Värikkäät puutarhahyasintit nostavat päätään, sini- ja helmililjat levittäytyvät ruohikolle laajoina mättäinä ja hempeät posliinihyasintit ihastuttavat kuultavalla kauneudellaan.

 

Sinililja

Lumikello

Puutarhahyasintit

 

Seuraavaksi on narsissien ja tulppaanien aika. Lajikkeita löytyy niin kivikkoon ja ruukkupuutarhaan kuin kukkapenkkiin tai metsäiseen puutarhaan. Uutuuksia, erikoisuuksia ja tuttuja kestosuosikkeja. Tänä syksynä Megan valikoimiin saapuvat myös irtosipulit, jotka ovat pussitettuja sipuleita kookkaampia. Isot, muhkeat sipulit takaavat elinvoimaisen kasvun ja komean kukinnan.

 

Tulppaneja ja helmililjoja

Narsissit

Tulppaani ja narsissi

 

Laukkakasvit

 

Laukat ja iirikset ovat tyylikkäitä kesäkukkijoita. Korkeat jättilaukat tuovat näyttävän lisän perennavalikoimaan ja pienemmät lehto- tai keltalaukat värittävät pihaa kauniisti. Kukkapenkin upeimpiin kaunistuksiin kuuluvat myös pikarililjat.

 

 

Minkälainen kukkameri Sinun pihaltasi löytyy ensi keväänä ja kesänä? Palaamme sipulikukkien istutus- ja hoito-ohjeisiin valikoiman saapuessa myymälään elo-syyskuun vaihteessa. Omat suosikkisipulit on kuitenkin mahdollista ennakkovarata jo nyt!

 

 

Megan verkkokauppaan on koottu suuri valikoima sipulikukkia. Tuotteet voi valinnan mukaan noutaa myymälästä tai tilata postitse kotiin toimitettuna. Ilmoitamme sipulien saapumisesta sekä verkkosivuillamme että somekanavissamme, todennäköisesti toimitukset alkavat viikolla 36. Klikkaa sisään ja valitse omasi!

 

Tulppaanimeri

Kukkameressä on kiva kirmata