Hyggeä helmikuussa

Hyvä kirja… villasukat ja lasi viiniä. Kynttilänvaloa. Hiihtoretki kimaltavalla keväthangella. Tai vaikkapa saunailta ystävän kanssa. Minun hyggeni voisi helposti syntyä näistä elementeistä, entä sinun? Ja mikä ihmeen hygge?

 

Kyseessä on meille ihan tuttu juttu, vähän uudella nimellä. Tietoiseen hyvän olon tuottamiseen keskittyvä hygge-ilmiö on lähtenyt leviämään Tanskasta. Se on nautiskelevaa oleilua, johon liittyy kotoisuus, mukavuus, rentous ja kiireettömyys. Hygge on tunne tai elämys ennemmin kuin lista asioita, koska meillä jokaisella rentous ja hyvä olo tulee eri asioista.

 

Herkkuja ja tunnelmaa

Jäämaisema

 

Eiväthän ne tiskivuoret itsestään katoa tai ongelmat ja surut häviä hyggeilemällä. Eikä elämän pidä ollakaan pelkkää hyggeä. Aika ajoin on kuitenkin hyvä unohtaa suorittaminen ja kireät aikataulut, unohtaa kotoinen kaaos ja hengähtää hetki. Pysähtyä, niin haastavaa kuin se joskus onkin.

 

Rentoa kotoilua

 

Rento oleilu ja hyvä mieli kantavat pitkälle ja voivat olla juuri se kaivattu juttu, joka auttaa selättämään kevätväsymyksen ja stressinpoikasen. Hyggeilyn ideana on tuottaa hyvää oloa itsensä lisäksi muille, joten positiivinen lumipalloefekti on taattu.

 

Ripotellaan siis sopivasti hyggeä ympärillemme! Keräsimme yhteen muutamia rentouttavia ideoita. Ehkä jalkakylpy tai lämpimät tossut? Hierontatuokio? Tuoksuva saunahetki? Vai mieluummin kasvonaamio tai kuorinta? Sinä saat valita!

 

Hyggeilyä saunassa
Pellavainen pikkutyyny ja päänalunen (yht. 13,90 €) tekevät lauteilla loikoilusta vieläkin mukavampaa.
Saunajuttuja
Erilaiset saunahunajat pehmentävät, kosteuttavat ja puhdistavat ihoa. 4,90 €/kpl. Pehmeä pellavainen pesupallero sopii pesuun ja kuivaharjaukseen. TARJOUSHINTA 3,95 €.
Ihana sauna
Erilaisia eteerisiä öljyjä sisältäviä saunatuoksuja, mm. minttu, savusauna, terva, metsä, koivu ja eukalyptus 4,90 €/kpl. SUPERTARJOUKSESSA Saunakilpikonna + eukalyptustuoksu yht. 4,95 €.

 

Kaikki nämä ihanuudet (ja paljon muuta) löytyvät Megasta, sekä myymälästä että osittain myös verkkokaupastamme. Lisäksi arvomme yhdessä Emendon kanssa kaksi elämyspakettia. Valitse mieleisesi alla olevasta kolmesta vaihtoehdosta. Arvomme kaksi voittajaa, joista molemmat saavat toivomansa paketin omakseen.

 

Paketti 1. Jalkojenhoitosetti; jalkakylpysuola, jalkavoide ja hohkakivinen jalkaraspi.
Paketti 2. Hellivät, lämmitettävät vehnätossut ja hellivä silmätyyny.
Paketti 3. Päänalunen ja pellavainen saunatyyny sekä saunatuoksu Metsä.

 

Saunaan ja pesuhetkiin
Hellivä silmätyyny on luonnollinen apu väsyneille silmille, TARJOUSHINTA 1,95 €. Hierontaöljyt 5,90 €/kpl. Himalajan suolakuorinta 9,90 € ja saunaturvenaamio 11,90 €.
Hyvinvointia jaloille
Lämmitettävät vehnänjyvätossut, luonnonvaaleat koko 36-39 (14,90 €) ja harmaat koko 40-43 (16,90 €). Jalkojenhoitosetti 11,90 €.

 

Voit osallistua alla olevan lomakkeen kautta tai Megan Facebookissa. Kirjoita haluamasi paketin numero ja omat yhteystietosi. Paketin 2 kohdalla myös tossujen väri/koko. Osallistumisaikaa 5.3. asti, palkinnot arvotaan 6.3., jolloin voittajien nimet julkaistaan Facebook-sivullamme. Palkinnot ovat ainoastaan noudettavissa Megamyynti Areenalta, niitä ei postiteta.

 

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna