ILOISIA tunnelmia

Iloiset avajaiset Megassa

Ilo on verraton asia. Se innostaa ja inspiroi, se kihelmöi koko kropassa. Mikä parasta, se tarttuu! Iloiset asiat auttavat jaksamaan ikävien juttujen yli, joten pienetkin pilkahdukset kannattaa poimia talteen. Meillä Megassa on viime päivinä ollut niin paljon iloa ilmassa, että se ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta!

 

Ilo lankamaailma

Ilo lankamaailma

 

Useita viikkoja henkilökuntamme on suunnitellut ja mittaillut, asentanut kalusteita, purkanut vanhaa ja rakentanut uutta. Tuloksena ahkerasta puurtamisesta saimme eilen avata ILOn, viihtyisän ja visuaalisen lankamaailman. Iloinen osastomme on myös Suomen suurin lanka-outlet, pinta-alaltaan useita satoja neliömetrejä.

 

Ilo lankamaailma

Ilo lankamaailma

 

Lankamaailma pitää sisällään sukkalankoja, vauvalankoja, askartelu- ja virkkauslankoja, huovutuslankoja… villaa, puuvillaa, angoraa, mohairia, alpakkaa, bambua ja monenlaista muuta. Edustettuna olevia tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Teetee, Sirdar, Sublime, Schoeller&Stahl ja Austermann. Lisäksi myynnissä laadukkaita Addi ja Knit Picks puikkoja, koukkuja ja tarvikkeita sekä laaja valikoima neulelehtiä ja käsityökirjoja. Osasto on toteutettu yhteistyössä Tekstiiliteollisuus Oy:n kanssa.

 

Osastolla on  myös myytävänä uniikkeja Lempilintu-villalankoja (klikkaa ja tutustu) sekä useita erilaisia Ann Collectionin maahantuomia lankoja.

 

Ilo lankamaailma

Ilo lankamaailma

 

Osastolle on rakennettu ideapöytä ja käsityönurkka, johon kuka tahansa on tervetullut puuhailemaan. Tulevan vuoden pyörähtäessä käyntiin käsityökerhot ja opastetut pajat aloittavat toimintansa. Tulemme rakentamaan verkkosivuillemme myös ideasivuston ja kuvapankin. Tässä te taitavat, innokkaat harrastajat pääsette mukaan, kaikki uudenlaiset ohjeet ja käytännölliset vinkit otetaan innolla vastaan!

 

Ilo lankamaailma

 

Monenlaista koukuttavaa ja houkuttavaa on siis luvassa. Käsityöteema jatkuu aika ajoin myös blogissa lankaesittelyjen, ilmaisten neuleohjeiden ja lankapakettien arvonnan merkeissä. Pysyhän edelleen kuulolla ja koe kanssamme löytämisen, tekemisen ja jakamisen ilo!

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna