Kantikkaita puikkoja ja ergonomisia koukkuja…

Käsityöharrastuksen suosio kasvaa ja välinevalikoimakin laajenee. Viime vuosien uusien tulokkaiden joukossa ovat neliskanttiset puikot, joita on kovasti mukaviksi kehuttu. Eikä se perätöntä voi olla, koska pelkkä trendikkyys ei kauaa kannattele. Joko sinä olet kokeillut?

 

Ihania ideoita

 

Prymin kauniit puiset Multi Cubics -puikot ovat saapuneet Megan kässäosastolle. Hypistellessä nämä tuntuvat paitsi kevyiltä, myös kestäviltä, ja lisäplussaa tuo ergonomisuus. Kantikkaista puikoista saa hyvän otteen, eivätkä ne rasita käsiä yhtä paljon kuin pyöreät. Varsinkin nivelvaivaisille käsille tai luonnostaan tiukkaa neuletta neuloville nämä ovat juuri oikea valinta.

Prym Ergonomic koukut

 

Käteen sopivilta tuntuvat myös Ponyn värikkäät Soft Grip -koukut sekä Prymin Ergonomic -virkkuukoukut, joiden pehmennetystä varresta saa hyvän otteen. Koukun pää on muotoiltu liukumaan optimaalisesti silmukan läpi lankaa rikkomatta.

Perinteisempää, mutta hyvin toimivaa linjaa edustaa Pony Needlesin perusvalikoima, joka pitää sisällään metallisia ja bambuisia sukkapuikkoja, tunisialaisia koukkuja, metallisia sekä muovisia pyöröpuikkoja, virkkuukoukkuja ja erilaisia tarvikkeita.

 

 

Pony Needles -tuotteita

Käsityöharrastus

 

Heijastinlankaa on paljon kyselty ja nyt sitäkin löytyy! Valikoimissa 0,5 mm paksuista lankaa, joka sopii neulottavaksi tai virkattavaksi toisen langan rinnalla tai pujoteltavaksi neuleen joukkoon. Oivallinen vaikkapa heijastavien raitojen tai tupsujen tekemiseen. Lisäksi kässäosastolla on myynnissä 2 cm levyistä heijastintarranauhaa 1,5 metrin paloissa.

 

Pipoja ja heijastinlankaa