Kässäbanneri

Kässä-Pussi on tunnelmallinen, yhteisöllinen lankaosasto, jossa paikallisten harrastajien on mukava kokoontua. Inspiroivan ideapöydän äärellä neulotaan ja virkataan, kokeillaan, opetetaan ja opitaan, nauretaan, kahvitellaan ja parannetaan maailmaa joka tiistai klo 10-12.  Kässäkerho on maksuton ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Megan viihtyisästä ”olohuoneesta” onkin tullut monelle kässäilijälle lähes toinen koti.

Osasto pursuaa monen sadan neliön laajuudelta toinen toistaan upeampia neule- ja virkkauslankoja, koukkuja, puikkoja, neuloja, nappeja ja muita käsityötarvikkeita, huovutusvillaa, trikookudetta sekä käsityökirjoja ja neulelehtiä.

Megan kässäkerho
Ideapöytä
Väriä elämään

Värikkäältä osastolta on helppo poimia mukaan ne pehmoisimmat langat, ihanimmat tarvikkeet tai toivotuimmat lahjat toisille kässäilijöille. Valikoimistamme löytyviä merkkejä ovat esimerkiksi Pirtin kehräämö, Drops, Teetee, Sirdar, Sublime,  Schoeller + Stahl, Performance, Vogue, Ice Yarns, Nykälän lanka, Kaupunkilanka, Rellana, Regia sekä Katia.

Jos olet kiinnostunut järjestämään ryhmämatkan visuaaliselle lankaosastollemme tai ylipäätään Megamyynti Areenalle, kysy tarkemmin ohjatusta kierroksesta ja kahvittelu- tai lounasmahdollisuuksista Megan infonumerosta 050 348 5337 tai info@megaareena.fi.

Herkullisia lankasävyjä
Ilo lankamaailma
Pirtin kehräämö Megassa