Kepparipaja

 

Kudotaan keppari

Uniikki ja ilmeikäs lahja heppafanille!

Perinteinen kierrätysmateriaaleista valmistettu keppihevonen on ihana! Se ei yleensä aiheuta allergiaa eikä sen selästä kovin helposti tipahda. Keppari soveltuu niin koulu-, kenttä- kuin esteratsastukseen, ja se tykkää kiertää näyttelyissä. Jokainen keppihevonen on yksilö, joka tarvitsee asiantuntevaa hoitoa ja hellää huolenpitoa. Joko teidän tallissanne asuu keppari?

Väri-iloa

Ohje keppihevosen neulomiseen löytyy tästä linkistä. Voit vaihtoehtoisesti käyttää pohjana jo olemassa olevia villasukkia, jolloin valmista tulee hyvinkin nopeasti. Megan ohjatussa kepparipajassa saat perusohjeen hepan tekemiseen ja ohjausta eri vaiheisiin. Myös tuunaus- ja viimeistelyideoita löytyy! Otathan mukaan kaksi villasukkaa, koska korvat syntyvät kätevästi toisesta sukasta.

Paja itsessään on maksuton ja se pidetään Megamyynti Areenan käsityöosastolla lauantaina 2.12. Voit tuoda mukanasi tarvikkeita tai voit ostaa niitä Megasta. Olemme keränneet valmiiksi herkullisen värisiä lankoja harjaan, villasta valmistettua rastakudetta suitsiin, vanua täytteeksi ja nappeja silmiksi. Myös keppejä löytyy.

 

Yksisarvinen

Vain mielikuvitus rajana

Keppihevosten maailmassa vain mielikuvitus on rajana. Onko mielessäsi jokin oikea hevosrotu? Vai haluatko tehdä yksisarvisen, sateenkaaren värisen ponin, siivekkään Pegasoksen tai merihevosen? Kaikki onnistuu!

Tämä harrastus ei katso ikää eikä sukupuolta. Oletpa siis lapsi tai nuori, äiti, ukki, mummi tai kummi, toivotamme sinut tervetulleeksi kepparipajaan! Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse info@megaareena.fi tai soittamalla 050 348 5337.