Keskikesän aikaa, saunahetken taikaa…

Päivä on pisimmillään ja luonto kauneimmillaan. Upeita värejä, herkkiä tuoksuja ja ikimuistoisia hetkiä. Niistä on Suomen suvi tehty. Eikä vähiten juhannus, joka antaa useimmille kiireettömän hengähdystauon arjen oravanpyörään.

 

Sauna kuuluu kiinteästi juhannukseen, mutta saunomisella on muutenkin Suomessa parin vuosituhannen perinne. Saunassa puhdistutaan ja rentoudutaan, löylytellään huolet, murheet ja kiireet pois painamasta.

 

Ja onhan niitä muitakin terveysvaikutuksia, saunan lämpö syväpuhdistaa ihoa ja saa sen hehkumaan. Lämmön vaikutuksia voi täydentää vaikkapa hunajalla. Virkistävän lisän saunomiseen tuovat myös erilaiset eteeriset tuoksuöljyt, joiden laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Narusaippuat ovat käteviä ja riittoisia. Hiukset voi halutessaan suojata saunahatulla ja saunatyynyn kanssa on mukava köllötellä lauteilla.

 

Megan kesäarvonta
Arvomme kolme erilaista settiä Emendon kesäisiä saunatuotteita. Arvontaan voi osallistua joko Megan Facebookissa tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Tarkemmat ohjeet alempana.

 

Saunomisen nautintoa lisääviä tuotteita on paljon ja alla olevissa kuvissa olemme esitelleet joitakin Emendon tuotteita. Kaikki alla olevat tuotteet ovat ostettavissa Megamyynti Areenalta sekä rajoitettu valikoima myös verkkokaupastamme. Esimerkiksi tuoksuton saunahunaja ja aistillinen saunahunaja nyt huikeaan tarjoushintaan vain 1,75 €!

 

Emendon saunahunajat
Saunahunajaa löytyy helppokäyttöisessä tuubissa sekä perinteisenä että eteerisillä öljyillä tuoksutettuna. Vaihtoehtoina tuoksuton, aistillinen, rentouttava tai romanttinen.
Emendon narusaippuat
Kasvipohjaisia glyserolisaippuoita kätevässä narussa. Saippuat puhdistavat hellävaraisesti jättäen miedon tuoksun. Tuoksuvaihtoehtoina terva, kookosmaito, hunaja ja eukalyptus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuoksuja jokaiselle!

 

Arvomme kesäisiä saunatuotteita yhteistyössä Emendon kanssa. Voit osallistua joko Megan Facebookissa  tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Jos käytät yhteydenottolomaketta, kirjoita mikä kolmesta tuotepaketista olisi sinulle mieleisin. Jätä lisäksi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

 

Arvonta päättyy 28.6. klo 8:00 aamulla ja voittajat arvotaan saman päivän aikana. Palkinnot noudettavissa Orimattilan Megamyynti Areenalta 29.6. alkaen. Palkintoja ei postiteta. Osallistumalla kilpailuun annat luvan julkaista nimesi Facebookissa, jos voitto osuu kohdallesi.

 

Arvonnassa mukana kolme erilaista tuotepakettia.
Paketti 1. Perinteinen saunahunaja ja Kesän taika -saunatuoksu
Paketti 2. Aistillinen saunahunaja ja Kookosmaito-narusaippua
Paketti 3. Olut-saunatuoksu ja Terva-narusaippua

 

Onnea matkaan ja mukavaa juhannusviikkoa!

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna