Äänestä omaa suosikkikuvaasi!

 

Valokuvakisa toi mukanaan värikkäitä kuvia ja monta mukavaa Megamaista tarinaa. Oli ilo huomata, että olemme voineet omalta osaltamme olla mukana arjen pienissä ja joskus suurissakin asioissa. Mökkeily, pirteät kesäkynnet, kasvun ihme puutarhassa tai vaikkapa sateenkaaren heijastus vesipisarassa toivat muistoja Megasta. Saimme myös paljon koirien kuvia ja haluammekin edelleen olla se vähän erilainen kauppa, johon lemmikit ovat tervetulleita mukaan.

 

Kuvat ja niihin liittyvät muistot, tunnelmat tai tarinat on numeroitu ja esitelty alla. Kuva suurenee klikkaamalla. Voit äänestää omaa suosikkikuvaasi kirjoittamalla sen numeron tekstikenttään sivun alalaidassa. Kuvia äänestäneiden kesken arvotaan viisi yllätyspalkintoa. Kuvia voi äänestää sekä Megan nettisivuilla että Facebookissa 23.8. saakka.

 

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuvien kesken arvotaan viisi palkintoa ja Megaraadin suosikki sekä viisi äänestyksessä eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan. Lisäksi kaikkien tässä blogissa esiteltyjen kuvien kesken arvotaan pääpalkinto, Hornet Elite 3+1 -kaasugrilli. Palkintojen voittajat julkistetaan Megan nettisivuilla ja Facebookissa 26.8. ja palkinnot ovat noudettavissa Orimattilan Megamyynti Areenalta heti sen jälkeen. Palkintoja ei postiteta eikä niitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Tarkempaa tietoa kilpailun etenemisestä ja palkinnoista löytyy sääntösivulta.

 

KUVA 1. Megasuuri sateenkaari mahtuu pisaraan kun tarkkaan katsoo.

KUVA 2. Puutarhan ötökät ja kasvit voivat hyvin kun poikkeat Megamyynnissä lannoiteostoilla.

KUVA 3. Uinti, sauna ja saunatuotteet.

KUVA 4. Kesän värikimara esillä.

KUVA 5. Kuva on mökiltämme...

...josta matkaa Megamyyntiin ei pitkälti ole. Mökki edustaa minulle kaikkea mikä tekee ihmisen onnelliseksi. Megamyynnistä haetaan useinkin monenlaista tarpeellista ja tarpeetonta mökille. Kertakäyttöastioita, kynttilöitä, kalastusvälineitä, vaatetta ja lasten leikkeihin monenlaisia virikkeitä.

KUVA 6. Kuva on otettu pääsiäisenä -16 Megamyyntiareenan pihapiirissä. Kyseessä on Lahden Käyttökoira ry:n pelastuskoiraryhmän hälytysharjoitus, jonka järjestämiseen saimme ystävällisesti luvan liikkeen johdolta. Jopa portin avaus ja sulkeminen oli järjestetty varta vasten meille, vaikka kyseessä oli pyhäpäivä ja liike suljettuna. Saimme aivan loistavan harjoituksen alueella sekä ryhmän ihmisille että koirille. Kaikki eivät ymmärrä kuinka tärkeitä nämä todentuntuiset harjoitukset aidossa ympäristössä ovat koirakoille, mutta Megamyyntiareenalla se ymmärrettiin, josta suuri kiitos vielä tätäkin kautta!

 

Pelastuskoiria käytetään Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) hälytysryhmissä viranomaisten (Poliisi) apuna kadonneiden henkilöiden etsimisessä. Kadonnut henkilö on usein muistisairas vanhus, marjastaja, sairaskohtauksen saanut henkilö tai lapsi. Etsinnät voivat kohdistua niin taajamaan kuin metsäalueillekin, joten koirien koulutus monipuolisesti kaikenlaisessa ympäristössä on tärkeää.

KUVA 7. Mega onnistunut hyppy!

KUVA 8. Iloa, kyyneleitä, kaikki megaluokan tunteet tarjolla Orimattilan kesäteatterissa tänäkin kesänä.

KUVA 9. Megamyyntiareenassa on tosi HAUskaa!!

KUVA 10. Jäniskoira vainusi tiensä pääsiäismunien luo.

KUVA 11. Valinnan vaikeus, laaja valikoima 😊. Väinön kauppareissun kruunasi se, kun kassalla suuhun tuikattiin dentastixi ja kehuttiin komeaksi.

KUVA 12. Meidän joka-aamuinen lenkkimme kulkee tuosta ohi ja ohessa toukokuinen otos. Mekiksellehän myös koirat ovat tervetulleita, joten katse sitä kohti.

KUVA 13. Kesälomareissulla kävimme Orimattilassa ja tutustuimme samalla Megamyynti Areenaan ja sen tarjontaan. Ostin mm. hienon, hempeän vaaleanpunaisen kravatin, jota olen jo useasti käyttänyt. Pois lähtiessämme hyväntuulisina otimme vielä matkamuistoksi oheisen kuvan josta on riittänyt ihmeteltävää niin kavereille kuin itsellekin näin jälkeenpäin.

KUVA 14. Kukka- ja puutarhaosaston satoa vanhoissa kotsuissa.

 

KUVA 15. Kesäistä lekottelua – kesäkynnet ja auringonpaiste!

KUVA 16. Kesän ekat jätskiannokset, Megamyynnistä ostetuista kupeista. Kyllä maistui! 😋

Äänestys on päättynyt. Kiitos kaikille kuvakisaan osallistuneille ja kuvia äänestäneille. Palkintojen voittajat julkistetaan perjantaina 26.8.