Mukavien muutosten kevät

Tervetuloa seuraamaan Megan uutta blogia ja samalla kurkistamaan myymälämme arkeen! Tulemme jatkossa kertomaan ajankohtaisista tapahtumista ja houkuttelevista tuotteista, mutta haluamme myös jakaa niitä arkipäivän oivalluksia ja vinkkejä, jotka saavat meidät megalaiset inspiroitumaan.

 

hyvä kiertoon
Kevät on tuonut mukanaan monta mieluisaa mullistusta. Myymälää on järjestelty uudelleen, nettisivut ovat saaneet modernimman, toimivamman ulkoasun ja Megan oma verkkokauppa on avattu. Löytyypä seinän takaa kuuluneelle paukkeelle ja haalariasuisille miehillekin selityksensä.

 

Myymälän kylkeen valmistui maaliskuussa Orimattila Areena, tuhatneliöinen hallitila, joka on omiaan monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Useita koiranäyttelyitä on jo pidetty ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

 

Haluaisitko kurkistaa uudelle Orimattila Areenalle? Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Siivouspäivän kunniaksi pidettävään kirpputoritapahtumaan lauantaina 28.5. Mega tarjoaa kaikille halukkaille ilmaisen myyntipaikan. Tästä lisää lähipäivinä, pysy siis kuulolla!

 

 

 

Tallenna

Tallenna