Pian juhlitaan!

Kesän kynnyksellä on aika juhlia. Vietetään valmistujaisia, iloitaan uusista ylioppilaista ja saatellaan hääpareja yhteiselle matkalle. Juhlahumun keskellä jokainen haluaa pukeutua tyylikkäästi, vaikkakin jo ajatus pukukaupoille lähtemisestä saa joskus hikikarpalot otsalle.

 

Juhlien aikaa

Turon puvut Megasta

 

Ei hätää! Tässä me riennämme avuksi. Tiesitkö, että Megasta löytyy laaja miestenosasto ja kattava valikoima Turon tunnetusti laadukkaita pukuja? Oletko kuullut, kuinka edullisia puvut meillä ovat?

 

Turon puvut Megasta

 

Palveleva asiantuntijamyyjämme auttaa oikean koon valinnassa ja esittelee mielellään asuun sopivan kauluspaidan ja solmion. Eikä liian pitkiä lahkeita tai turhan väljää/kireää housunkaulusta kannata harmitella, korjausompelupalvelumme hoitaa pienet muutostyöt nopeasti ja ammattitaidolla.

 

Petrifun-paidat Megasta

Runsas valikoima solmioita Megassa

 

Petrifunin kauluspaitoja on tarjolla runsas valikoima niin perusväreissä kuin sesonkiväreissä ja myös solmiovalikoimaa on reilusti. Lisäksi pukuosastolta löytyy housuja ja irtotakkeja sekä vöitä, taskuliinoja ja liivejä. Viereiseltä osastolta voi halutessaan poimia mukaan alusvaatteet ja sukat, joten koko paketti hoituu kerralla kuntoon!

 

Turon puvut Megasta outlet-hintaan

Turon puvut Megasta outlet-hintaan

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hyvänmielen ostoksille Suomen suurimpaan Outletiin!