Shoppailua ja herkuttelua

Orimattilan ravintolavalikoima on saanut mielenkiintoisen lisän uudesta kreikkalaisesta kahvila-ravintola Spartasta, joka avasi ovensa viime viikonloppuna Megamyynti Areenan yhteydessä.

 

Ravintola Sparta Megamyynti Areena

Kreikkalaista salaattia

 

Noutopöydässä on tarjolla päivittäin kreikkalainen buffee sekä salaatti- ja keittolounas. Lisäksi listalta löytyy runsas valikoima erilaisia pizzoja, kebabia, falafel-annoksia sekä kanaa. Ostosten lomassa on mahdollista poiketa myös nauttimaan kupponen kuumaa viihtyisässä ympäristössä.

 

Sparta kahvila-ravintolan ruokalista

 

Lounasaika on arkisin 10-16, lauantaisin 11-16 ja sunnuntaisin 12-16. Buffee sisältää salaattipöydän, valikoiman lämpimiä ruokia, pizzaa sekä leivän ja ruokajuomaksi maidon, mehun tai veden. Jälkiruokana kahvi tai tee. Lounasaikana tilattuihin lista-annoksiin kuuluu mukaan 0,33 l juoma.

 

Spartan kreikkalainen noutopöytä

Pizzabuffee Megassa

 

Listalta löytyy myös gluteeniton pizza sekä lasten annoksia. Pienten lasten viihtyvyyttä lisää leikkinurkka, jossa voi ratsastaa keinuhepalla tai leikkiä leluilla.

 

Lasten nurkka

 

Spartan ruoka on saanut kovasti kehuja ja siitä on pidetty niin Megan henkilökunnan kuin asiakkaittenkin toimesta. Avajaistarjoukset tulevat voimaan lauantaina, joten nyt on hyvä aika tulla herkuttelemaan ja testaamaan uutta ravintolaa!

 

Sparta on avoinna arkisin 10-19, lauantaisin 11-17 ja sunnuntaisin 12-17. Lisäksi tilaa voi vuokrata iltaisin erillisen sopimuksen mukaan. Sisäänkäynti joko Megan kautta myymälän aulasta tai takapihan puolelta ulkokautta.