Rentoa syystunnelmaa

Tämän syksyn look on rento ja huoleton. Lämmintä mokkaa, kamelia ja beigeä näkyy paljon. Mattasävyihin yhdistellään kiiltoa ja metallivärejä kontrastin luomiseksi. Osa suosikeista löytyy suoraan Suomen luonnosta; puolukanpunaista, taivaansinistä, tummansinistä ja metsäistä vihreää. Näiden rinnalla kulkee pehmeitä pastelleja, joten valinnanvaraa löytyy jokaiselle. Toisaalta mustavalkoinen on edelleen se ikisuosittu klassinen ja trendikäs yhdistelmä.

 

Punaista ja lilaa Megamyynti Areenan syksyssä
Lasiastiat alkaen 4,90 €, kuvan pöytäkynttilät 1,90 € ja suklaakirsikkakynttilät lasissa 2,90 €. Koristerakeet 1,90 €.

 

Kynttilöitä ja lyhtyjä Megamyynti Areenalla
Punaiset kynttilät 1,90 €. Kuparinhohtoiset lasimaljakot alk. 9,90 €, lasiset isot maljat alk. 13,90 € ja pienet lyhdyt 3,90 €.

 

Tuoksua ja tunnelmaa

Myymälä on lastattu täyteen tunnelmaa, joten nyt kannattaa tulla noutamaan ne omat suosikit. Joitakin Megan syysihanuuksia löytyy näistä kuvista. Pöydillä kimmeltää kirkasta ja metallinhohtoista lasia, erilaisia lyhtyjä, maljakoita ja koristehelmiä. Hyllyt notkuvat eri värisiä kynttilöitä; on kruunukynttilöitä, antiikkia, rustiikkia, pöytäkynttilöitä, tuoksukynttilöitä ja tuikkuja.

 

Tuoksuvat jenkkikynttilät Megamyynti Areenalla
Näitä jenkkikynttilöitä löytyy runsas valikoima sekä lasi-, että metallipurkissa. Paloaika on noin 100 tuntia. Hinta 9,95 €.

 

Pihlajanmarjojen ja syysluonnon sävyjä

Lämmin oranssi väri nousee pintaan joka syksy luonnon pukeutuessa ruskan sävyihin. Oranssia löytyy sekä Megan sisustustekstiileistä että kynttilöistä ja siihen voi yhdistää räväkämpää vihreää, seesteisempää vaaleaa tai trendikästä kultaa ja kuparia.

 

Puuta ja lasia yhdistelty megamyynti Areenan esillepanossa
Mielenkiintoisia kontrasteja. Puiset lyhdyt 13,90 €, lasiastiat alkaen 7,90 €. Oranssit ja vihreät kynttilät 1,90 €.

 

Syksyn värejä Megamyynti Areenalla, Marimekko, Havi ja Feelings-lämpökynttilät.
Väriä! Havin kruunukynttilät 4,90 €/10 kpl, Kartano oranssi pöytäkynttilä 3,99 € ja Feelings-lämpökynttilät 2,50 €/pkt. Kaikki Marimekon lautasliinat (33 x 33 cm) 1,95. Valkoiset puulyhdyt 13,90 €.

 

Yhdistele syksyn sävyjä Megamyynti Areenalla!!
Yhdistele syksyn sävyjä! Sisustustyynyt 16,90 €. Istuintyynyt 7,90 €, kaitaliinat 15,90 €, patalaput 3,90 € ja -kintaat 4,90 €.

 

Raikas ja elegantti valkoinen

Valkoinen sopii ihanasti kaikkien metallinhohtoisten sävyjen, harmaan ja mustan kaveriksi. Kulta ja valkoinen on ylellinen yhdistelmä. Valkoinen väri myös raikastaa ja korostaa voimakkaampia värisävyjä ja sopii melkeinpä mihin vaan.

 

Valkoinen on aina trendikästä. Havin kynttilät ja Marimekon lautasliinat Megasta!
Tyyliä. Havin helmiäisenvalkoiset kynttilät 13 cm 4,90 € ja 16 cm 7,50 €. Marimekon lautasliinat (24 x 24 cm) 1,50 €.

 

Puuteriset pastellit

Ei unohdeta suloisia pastelleja, vaaleaa punaista ja pehmeää turkoosia! Ne ovat kauniita sellaisenaan, mutta käyvät hyvin yhteen myös valkoisen, harmaan ja mustan kanssa sekä lämpimien kamelin ja beigen sävyjen kanssa.

 

Metallinen lankatuoli on yksi tämän syksyn vinkeä uutuus ja Megasta sitä löytyy mustana. Pörröiset karvatyynyt ja pehmoiset torkkupeitot tuovat mukanaan lämpöä niin syksyn kuin talven viileisiin.

 

Myös harmaata ja hopeaa löytyy Megamyynti Areenan syksystä
Myös harmaata ja hopeaa löytyy Megamyynti Areenan syksystä. Sisustustyynyt 16,90 € ja torkkupeitot 19,90 €. Hopeinen iso lyhty 34,90 € ja hopeinen jättilyhty 44,90 €. Kuviolliset patalaput 3,90 € ja harmaat patakintaat 4,90 €.

 

Ihana megasyksy
Noble Housen turkoosikirjava torkkupeitto 14,90 € ja Baloo-karvatyyny 12,90 €. Vaaleanpunainen torkkupeite 19,90 € ja metallinen lankatuoli 59 €. Isot metallilyhdyt Tähti tai Tervetuloa (46 cm) 9,90 € ja jättilyhdyt (63 cm) 19,90 €.

 

Toivottavasti näistä kuvista välittyi Sinullekin palanen sitä rentoa, tunnelmallista syysfiilistä, mikä meillä myymälässä vallitsee! Löysitkö innostavia sisustusideoita tai houkuttelevia tuotteita? Nyt on paras aika suunnata Megamyynti Areenalle syksyn löytöretkelle, kun valikoimat ovat runsaimmillaan!

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna