Tarinamme...

Orimattilan Kankaanmäki tuli tunnetuksi Virke Oy:n tehtaasta. Kahden jalkapallokentän kokoinen tehdas työllisti vuosien kuluessa tuhansia ihmisiä ja siellä valmistettiin kymmeniä miljoonia vaatteita. Samalla kirjoitettiin varsin mittava osa suomalaisen tekstiiliteollisuuden historiaa. Megamyynti aloitti toimintansa juuri näissä samoissa tiloissa vuonna 2008. Kaupan ovi on käynyt tasaiseen tahtiin ja miljoonan asiakkaan rajapyykki jäi taakse vuonna 2013. Periodiaukioloista siirryttiin nykyiseen jatkuvaan aukioloon keväällä 2014 ja sen ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Olemme halunneet säilyttää tehdasmaisen ostosmiljöön ja käytössä on edelleen tehtaan entisiä kalusteita ja laitteita. Rakennuksen historiaa on myös koottu seinille kuvin ja tekstein; esimerkiksi Tasavallan presidentin Virke Oy:lle myöntämä vientipalkinto on kunniapaikalla Virke1-kabinetin seinällä.

Kierrätys ja vastuun kantaminen ympäristöstä ovat meille tärkeitä asioita. Megamyynti Areenan kaikki kalusteet ja esillepanomateriaalit ovat kierrätettyjä. Moni jo käytöstä poistettu hylly, pöytä, mallinukke ja ostoskärry on löytänyt meillä uutta käyttöä, mikä on säästänyt paljon rahaa ja luontoa. Alentuneet kustannukset on pyritty siirtämään suoraan tuotteiden loppuhintaan.

virke_leikkaamo2
virke_ompelijoita3