MEGAN MUOTI-OUTLET BLACKISSA KESÄN AJAN KAIKKI TUOTTEET vain 1 €/kpl!!!

BEAUTY & COSMETICS

Megamyynti Areena Outetista löydät mm. kotimaiset, luonnolliset Lifehair-kosmetiikkatuotteet edullisesti.

Valikoimassamme on myös vahvasti Lumene, jonka  tuotekehityksessä suomalainen pohjoinen luonto on perusta. Lumene-kosmetiikan ja meikkien raaka-aineina käytetään tarkoin valittuja elementtejä, jotka ovat puhtaita ja ravintorikkaita ja saavat Sinut ja ihosi hehkumaan luonnollista raikkautta. Lumenen sarjoista löydät tuotteet kosteuttamaan ja suojaamaan ihoasi + meikkisarjat korostamaan piirteitäsi. Vegan & no animal testing.

 

NAKO-KÄSITYÖLANGAT

 

Upeat Nako-langat ovat nyt Megamyyntiareenan Kässä-Pussin valikoimassa. Kesä on ihan parasta aikaa käsitöille, oli puikoilla tai koukulla sitten villasukka tai trendikäs kuviovirkkaus. Kaikki 100 gramman Nako-lankakerät 3 kpl 10 €, 50 g kerät 4 kpl 10 €.

 

3 kpl 10 € (yksittäin 3,95€/kerä)

NAISTEN VAATTEET

Uudista tyylisi edullisin outlet-hinnoin. Valikoimassa on vaihtuvasti eri brandien eriä, mutta myös luotettuja vakiomerkkejä, kuten Brenda-neule ja Nahe.

 

MIESTEN PUVUT

 

Mega on tehnyt puvun ostamisen helpoksi. Myymälässä on kattava Turo-laatupukujen valikoima, josta löytyy malleja ja kokoja eri vartalotyypeille. Ammattitaitoinen, laadukas palvelu kuuluu asiaan.

 

149-299 €

MIESTEN NAHKATAKIT

 

Aito nahkatakki on käyttömukavuutta parhaimmillaan. Se on pehmeä ja hengittävä ja säännöllisellä hoidolla kestää vuosia ja vuosikymmeniä. Valikoimassa kokoja myös isoille miehille.

 

alk. 199 €

MAHTAVAT MAKEISET

 

Maistuisiko pehmeä lakritsi, suussasulava suklaa vai ehkä kermakaramelli? Finlandia Candy valmistaa makeisia suomalaisella ammattitaidolla, suomalaisia makeisperinteitä kunnioittaen.