BEAUTY & COSMETICS

Megamyynti Areena Outetista löydät mm. kotimaiset, luonnolliset Lifehair-kosmetiikkatuotteet edullisesti.

Valikoimassamme on myös vahvasti Lumene, jonka  tuotekehityksessä suomalainen pohjoinen luonto on perusta. Lumene-kosmetiikan ja meikkien raaka-aineina käytetään tarkoin valittuja elementtejä, jotka ovat puhtaita ja ravintorikkaita ja saavat Sinut ja ihosi hehkumaan luonnollista raikkautta. Lumenen sarjoista löydät tuotteet kosteuttamaan ja suojaamaan ihoasi + meikkisarjat korostamaan piirteitäsi. Vegan & no animal testing.

 

NAKO-KÄSITYÖLANGAT

 

Upeat Nako-langat ovat nyt Megamyyntiareenan Kässä-Pussin valikoimassa. Syksy on ihan parasta aikaa käsitöille, oli puikoilla tai koukulla sitten villasukka tai trendikäs kuviovirkkaus.

 

NAISTEN VAATTEET

Uudista tyylisi edullisin outlet-hinnoin. Valikoimassa on vaihtuvasti eri brandien eriä, mutta myös luotettuja vakiomerkkejä, kuten Brenda-neule ja Nahe.

 

MIESTEN PUVUT

 

Mega on tehnyt puvun ostamisen helpoksi. Myymälässä on kattava Turo-laatupukujen valikoima, josta löytyy malleja ja kokoja eri vartalotyypeille. Ammattitaitoinen, laadukas palvelu kuuluu asiaan.

 

149-299 €

MAHTAVAT MAKEISET

 

Maistuisiko pehmeä lakritsi, suussasulava suklaa vai ehkä kermakaramelli? Finlandia Candy valmistaa makeisia suomalaisella ammattitaidolla, suomalaisia makeisperinteitä kunnioittaen.