Tuiketta talveen

Elämme keskellä pimeintä vuodenaikaa, joten nyt on lupa ympäröidä itsensä kaikilla mahdollisilla valonhippusilla! Vaikka auringonsäteet jäävät vähiin, kuu valaisee iltoja kauniisti. Tähdet tuikkivat kirkkaina ja revontulet tanssivat taivaalla, välillä täällä eteläisemmässäkin Suomessa. Ei ihmekään, että Pohjolan talvea ihastellaan ja tullaan katsomaan maapallon joka kolkalta.

 

Talven taikaa

 

Kotona tunnelmaa tuovat lukuisat kynttilät, erilaiset valosarjat,  jää- ja lumilyhdyt  sekä räiskyvä takkatuli. Maan peittyessä lumivaippaan kuuluu riemunkiljahduksia. Lapset lähtevät peuhaamaan lumeen ja aikuiset täyttävät somen hehkutuksellaan valkoisena kimmeltävistä maisemista. Kyllä talvessa on taikaa!

 

 

Tuiketta löytyy tietenkin myös Megan sisältä. Kiiltävät kynttilänjalat heijastavat kauniisti valoa. Itse kynttilöitä löytyy pitkänä ja pätkänä, pulleana ja pyöreänä, tuoksuvana ja tuoksuttomana. Monenlaisia pieniä ihanuuksia on helppo poimia mukaan, joko itselle tai lahjaksi. Myös valmiita lahjapakkauksia löytyy.

 

Lasia sisustukseen

Lasin kimmellystä

 

Lasielementit ovat tänä talvena vahvasti esillä. Valkoisen, harmaan ja puun sävyt sointuvat kauniisti yhteen ja niitä voi juhlistaa hopealla tai ripuksella kultaa. Ajatonta tyylikkyyttä on helppo somistaa vaihtuvien vuodenaikojen mukaan.

 

Siniharmaata sisustusta

 

Eikä unohdeta värejä! Jäänsininen ja tumma sininen kuuluvat talveen. Punaisen rinnalle sopivat maanläheiset ruskean sävyt ja valkoinen raikastaa kauniisti. Modernimpaan makuun tai vaikkapa lastenhuoneeseen tuovat piristystä keltainen ja pinkki. Tervetuloa tunnelmoimaan!