Tuoksuja metsäpolun varrelta

Tuoksuilla on ihmeellinen kyky palauttaa mieleen rakkaita muistoja. Herättää henkiin hetkiä, joiden luuli jo kauan sitten unohtuneen. Luonnon omat tuoksut kietoutuvat meistä useimman muistoihin, onpa sitten kyseessä sateen kastelema, höyryävä maa, aromaattinen männynhavu tai kesäinen koivuvihta.

 

Tuoksuvia muistoja

Osmian koivusaippua Megasta

 

Näitä upeita tuoksuja ja satavuotiasta Suomen luontoa juhlistaa Osmian valmistama Metsäpolku-lahjapakkaus. Pakkaus sisältää kolme pientä nestesaippuaa, joissa tuoksuu suomalainen metsä aidoimmillaan. Saippuat on valmistettu kotimaisesta rypsiöljystä, käsityönä. Ne sopivat koko vartalolle ja ovat luonnossa täysin biohajoavia.

 

Osmian Metsäpolku Megamyynti Areenalta

 

Metsäpolku-pakkauksesta löytyy koivusaippua, mäntysaippua ja pihlajankukkasaippua, jotka ovat kukin kooltaan 100 ml. Nestemäisen saippuan koostumus tuntuu kädessä hyvältä ja tuoksut tekevät pesuhetkestä todellisen nautinnon! Lahjapakkauksen hinta on 19,90 € (66,33 €/l).

 

Osmian pihlajasaippua Megasta

 

Muiden Osmian uniikkien reseptien tavoin myös nämä tuoksut on kehitetty ja sekoitettu itse Saippuamestarin pajalla Helsingissä.

 

Voit lukea lisää tästä inspiroivasta, kotimaisesta design- ja käsityöyrityksestä joko aiemmasta blogijutustamme tai Osmian omilta sivuilta.

 

 

 

 

Suomi100

Metsäpolku-pakkaus on valittu mukaan Sata Hyvää Suomesta -kampanjaan, joka esittelee pienyritysten Suomessa valmistamia uutuustuotteita osana Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa. Kampanjaan valittujen tuotteiden valmistajat ovat tehneet omassa yritystoiminnassaan kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen.

 

 

Osmian koivusaippua Megasta

Osmian mäntysaippua Megasta

 

Metsäiset saippuat löytyvät sekä Megamyynti Areenan myymälävalikoimasta että verkkokaupastamme, kuten monet muutkin Osmian laadukkaista, kotimaisista tuotteista. Metsäpolku-lahjapakkaus on oivallinen vaihtoehto mökkituliaiseksi, pieneksi kesälahjaksi tai piristykseksi omaan arkeen.

 

Metsäpolku Osmia Megamyynti Areenalta

 

Arvomme lukijoittemme ja asiakkaittemme kesken yhden tuoksuvan Metsäpolku-pakkauksen. Voit osallistua arvontaan joko blogin alalaidassa olevan lomakkeen kautta, Facebookissa, Instagramissa tai myymälässämme, halutessasi vaikka useammallakin tavalla. Osallistumisaikaa 25.6. saakka. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan Megan somekanavissa 26.6. Palkintoa ei postiteta, se on ainoastaan noudettavissa Megamyynti Areenalta syyskuun loppuun mennessä.

 

Osmian Metsäpolku Megamyynti Areenalta

 

OSALLISTUMINEN METSÄISTEN SAIPPUOIDEN ARVONTAAN

Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä!


Nimi: (*)

Sähköpostiosoite: (*)

Puhelinnumero:

Mikä tuoksu Suomen luonnossa on sinun suosikkisi?:

Haluatko liittyä postituslistalle?
Kyllä.

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna