Uusi upea luonnonkosmetiikkasarja!

NYCE on tänä keväänä Suomeen Italiasta rantautunut uusi kampaamosarja, joka yhdistää ylellisyyden, luonnollisuuden ja teknologian. Vähemmän on enemmän, siksi tuotteissa EI OLE lainkaan parabeeneja, sulfaatteja, EDTAA, mineraaliöljyjä, väriaineita eikä silikonia! Tehoaineina toimivat Välimeren hedelmien, marjojen ja yrttien luonnolliset uutteet ja öljyt. Käytössä olevan uusimman teknologian avulla aktiiviset ainesosat tiivistetään ja saadaan sellaiseen muotoon, että hiukset voivat käyttää ne täysin hyödykseen. Tiivistetty koostumus myös kestää käytössä pitkään. Tuotteet on tehty hellimään sekä käyttäjää että luontoa. Kokeile ja ihastu!

 

Luonto on parasta luksusta!

 

Upeat hiukset oikealla hoidolla!

 

Luonto on parasta luksusta!

 

EVITA-sarjan tuotteet on suunnattu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Vaikuttavina ainesosina vihreä tangeriini, myrtti ja kaktushedelmä. Ne korjaavat rakennevaurioita, kosteuttavat ja antavat kiiltoa. Vihreä tangeriini tarjoaa intensiivistä kosteutusta, virkistää, suojaa, rauhoittaa ja pehmittää. Myrtin marjoissa on korkea flavonoidipitoisuus ja antioksidantit suojaavat stressiltä. Kaktushedelmä sisältää runsaasti kuitumassaa, joka sitoo vettä, joten sillä on voimakkaasti kosteuttava ja hiusta jälleenrakentava vaikutus.

 

COLOR-sarja sopii nimensä mukaan värikäsitellyille hiuksille. Vaikuttavina ainesosina vihreä tangeriini, myrtti ja tyrnimarja. Ainesosat pidentävät värin kestoa ja hehkua antaen kirkkautta ja suojaa. Tyrnimarjan antioksidantit minimoivat värin vaalenemista ja ylläpitävät pitkäaikaista kiiltoa. Marjoilla on ravitseva ja hehkua lisäävä vaikutus.

 

Teknologiaa ja ekologisuutta

 

VOLUME-sarjan tuotteet tuovat ohuille, hennoille ja hauraille hiuksille ryhdikkyyttä, paksuutta ja tuuheutta. Vihreä tangeriini tarjoaa intensiivistä kosteutusta, virkistää, suojaa, rauhoittaa ja pehmittää. Myrtin marjoissa on korkea flavonoidipitoisuus ja antioksidantit suojaavat stressiltä. Lännenmansikkapuulla on hiuskuitua vahvistava ja virkistävä vaikutus. Myös nämä marjat sisältävät paljon antioksidantteja.

 

DISCIPLINE-sarjan tuotteet on suunniteltu kiharille, karheille hiuksille. Ne antavat sileyttä ja käsiteltävyyttä ja korjaavat hiuksen rakennetta. Sopivat hyvin esimerkiksi suoristusraudan käyttäjille. Vihreä tangeriini tarjoaa intensiivistä kosteutusta, virkistää, suojaa, rauhoittaa ja pehmittää. Myrtin marjoissa on korkea flavonoidipitoisuus ja antioksidantit suojaavat stressiltä. Katajanmarjalla on hiusta rentouttavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Kiharat saavat sileyttä ja hiuskuitu rentoutta.

 

Tuotteet ovat saatavilla Orimattilan Megamyynti Areenalta sekä verkkokaupastamme.

 

Teknologiaa ja ekologisuutta

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna