Välähdys saippuamestarin pajalta

Nykypäivän käsityöläiset tarjoavat aitoja ja uniikkeja, luovia vaihtoehtoja massatuotannolle. Käsillä tekemisen kulttuuri on vahva ja lähellä tuotetun eettisen tuotteen arvostus korkealla. Siksi tutustummekin nyt yhteen mielenkiintoiseen design- ja käsityöyritykseen, joka löytyy Helsingin Kalasataman Tukkutorilta. Heidän tuotteitaan on saatavilla myös Megan valikoimista, sekä myymälästä että verkkokaupasta.

 

Osmiaa Megamyyntiareenalla

 

Osmian saippua- ja kynttilämestarin pajalla valmistuu laadukkaita ja käytännönläheisiä tuotteita, jotka tuotetaan käsityönä, ekologisesti kestävällä tavalla. Kaikki tuotteissa käytettävät tuoksut kehitetään ja sekoitetaan itse, mikä on Suomen mittakaavassa ainutlaatuista. Yrityksen perustaja keräili ja kasvatti kasveja jo pikkupoikana ja kemistin opintojen jälkeen tuoksujen kehittelystä tuli hänen elämäntyönsä. Ensimmäiset tilaukset varastoitiin opiskelijakämpän vaatekomeroon ja ne kulkivat perille polkupyörän tarakalla. Toimitilojen kasvaessa ja yrityksen laajentuessa tuoksut ovat levinneet ympäri Suomen. Tällä hetkellä Osmia työllistää kolme henkilöä.

 

Osmiaa Megamyyntiareenalla
Palasaippuan uusi tuleminen on ekologisesti kannattava trendi. Valmistuksessa käytetään uusiutuvia luonnonvaroja ja tuote on käytössä nestesaippuoita riittoisampi sekä luonnossa täysin biologisesti hajoava. Osmian palasaippuat ovat tuoreita ja turvallisia. Elintarvikelaatuiset kasviöljyt on tarkoin valittu ja annosteltu eivätkä nämä saippuat yleensä kuivata ihoa.

 

Osmian nestesaippuat Megasta
Nestesaippuat ovat kauniita ja käytännöllisiä ja ne hellivät ihoasi. Saippuoiden värit ovat ilo silmälle ja valloittavat tuoksut vievät mukanaan. Valmistettu nesteyttäen ensin kasviöljyyn tehty palasaippua.

 

Osmian valikoimista löytyy tuoksukynttilöitä, pala- ja nestesaippuoita, shampoota, kuorintasuolaa, löylytuoksuja ja eteerisiä öljyjä. Puolivalmisteita ei käytetä, tuotteiden valmistus aloitetaan aina lähtöaineista. Lisäaineita käytetään mahdollisimman vähän, pääosassa ovat korkealuokkaiset luonnon omat öljyt ja hajusteet. Siksi monet tuotteista sopivat myös herkkäihoisille. Öljyihin on vangittu luonnon kukkien, hedelmien ja marjojen tuoksut puhtaina ja alkuperäisinä. Niinpä tuoksut herättävät niin elävinä juuri meille suomalaisille rakkaita muistoja.

 

Shampoot tehdään mahdollisimman luonnollista raaka-aineista: pesevät ainesosat perustuvat kookosöljyyn ja säilöntäaineina toimivat pihlajanmarjoissa ja puolukoissa esiintyvät hedelmähapot. Luonnollisena tuoksuvissa shampoissa käytetään hoitavina ainesosina turvetta, tervaa, koivunlehtiä, hunajaa sekä eteerisiä öljyjä. Hiukset nauttivat näistä tuotteista! Shampoovaihtoehdot ovat mustikka, puolukka, vadelma, omena, turve, terva, hunaja ja koivu. Lisäksi sesonkituotteena joulushampoo.

 

Osmiaa Megamyyntiareenalla
Hoitavina ainesosina kuorintasuolassa ovat luonnon kaakaovoi, kylmäpuristettu rypälekiviöljy sekä jojobaöljy. Kuorivana ainesosana on hienojakoinen suola. Kuorintasuola puhdistaa ihoa miedosti kuorinnan aikana, siksi hoitavia kasviöljyjä ja hienoa tuoksua ei tarvitse erikseen pestä pois. Huuhtelu pelkällä vedellä riittää.

 

Osmian tuotteet ovat upean tuoksuisia ja korkealaatuisista raaka-aineista rakkaudella valmistettuja, joten suosittelemme lämpimästi tutustumaan! Pidätpä sitten mausteisista tuoksuista, yrttien ja puunlehtien aromeista, kukkaistuoksuista tai maanläheisistä tervan ja turpeen tuoksuista, löydät varmasti itsellesi mieluisen vaihtoehdon. Ehkä montakin…

 

Loppuvuoden huipputarjouksena Megamyynti Areenalla sekä verkkokaupassamme Osmian keraamiset pallonmuotoiset lyhdyt tuoksuöljyn kanssa settinä yhteishintaan 7,70 €! (Norm. 14,60 €.) Tilaa verkosta tai tule noutamaan omasi myymälästä! Myymälässä voit joulukuun viidennestä päivästä alkaen osallistua myös kahden tuoksulyhdyn ja valinnaisen tuoksuöljyn arvontaan.

 

 

Osmian tuoksulyhty ja -öljy huippuhintaan

 

 

Blogissa ja Facebookissa arvomme tällä kertaa yhden lahjapakkauksen.  Voit osallistua kumpaa kautta hyvänsä tai vaikka molemmissa. Voittaja voi valita mieleisensä kolmesta vaihtoehdosta: Koivu, Turve tai Joulu. Kaikki pakkaukset sisältävät Osmian shampoon, palasaippuan ja pesusienen ja ne on pakattu tuohikorissa sellofaaniin. Samoja pakkauksia ostettavissa myös Megan myymälästä 15,90 € hintaan.

 

Osmia lahjapakkaukset

 

Pääset osallistumaan alla olevan lomakkeen kautta tai Megan Facebookissa. Kerro, minkä lahjapakkauksen haluaisit voittaa ja jätä yhteystietosi. Kilpailuaikaa 5.12. saakka. Palkinto arvotaan 7.12. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Nimi julkaistaan myös Megan Facebook -sivulla. Palkinto on noudettavissa Megamyynti Areenalta, sitä ei postiteta.

 

Kilpailu on päättynyt ja lomake poistettu. Kiitos kaikille osallistujille.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna