Megan valokuvakisan säännöt

 

1. Kilpailun järjestäjä

Suomen Megamyyntiareenat Oy, Kankaantie 13, 16300 Orimattila.

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Megamyynti Areenan henkilökunta voi halutessaan lähettää omia kuvamuistojaan, mutta he eivät osallistu kilpailuun. Palkinnot arvotaan ja jaetaan muiden osallistujien kesken. Kilpailukuvan tulee olla kilpailijan itse ottama tai hänellä tulee olla täydet oikeudet käyttää ja levittää kuvaa. Kuvassa olevilta tunnistettavilta henkilöiltä tulee aina olla suostumus kuvan julkaisemiseen.

 

3. Miten kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun voi osallistua osoitteessa http://www.megamyyntiareena.fi/kuvakisaSama kilpailija voi osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa. Kuvat voivat olla kilpailuaikana kuvattuja tai vanhempia. Kilpailuun osallistumiseen ei liity minkäänlaista ostopakkoa.

 

4. Kilpailun aihe

Kilpailun aiheena on kuvata jotakin Megakivaa ja kertoa kuvan tarina. Kyseessä voi olla mikä tahansa asia, tilanne, tapahtuma, tuote, retki tai hetki, mikä jollakin tavalla linkittyy Megaan ja tuo sen mieleen. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla.

 

valokuvaaja

5. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 4.7.-3.8.2016. Osallistumista ei hyväksytä enää tämän ajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa siitä, jos kilpailuun osallistuminen ei onnistu tietoteknisistä syistä.

 

6. Kilpailun eteneminen

Megaraati valitsee kaikkien kilpailuaikana osallistuneiden kuvien joukosta jatkoon pääsevät kuvat elokuun ensimmäisellä viikolla. Valintaan vaikuttaa kuvan ja tarinan kokonaisuus. Jatkoon päässeet kuvat julkistetaan Megan Facebookissa ja verkkosivuilla. Vain kuvat ja kuvatekstit julkaistaan, osallistujien nimet pysyvät piilossa.

 

Omaa suosikkikuvaansa voi äänestää Facebookissa tai Megan nettisivuilla 23.8. asti.  Palkintojen voittajien nimet julkistetaan 26.8. sekä Facebookissa että Megan nettisivuilla, jonka jälkeen palkinnot ovat heti noudettavissa Orimattilan Megamyynti Areenalta. Voit pyytää palkintoa infokassalta omalla nimelläsi. Tarkistamme palkinnon noutajan henkilöllisyyden.

 

7. Kilpailun palkinnot

Pääpalkintona on Hornet Elite 3+1 -kaasugrilli (myynnissä hintaan 249 €).  Pääpalkinto arvotaan kaikkien jatkoon päässeiden kuvien kesken.

 

Muut palkinnot:

Megaraadin suosikkikuva sekä eniten ääniä verkkosivujen ja Facebookin äänestyksessä saanut kuva palkitaan kirjapaketeilla. Kumpaankin palkintoon sisältyy Tommi Kinnusen uutuuskirja Lopotti, Kaisa Liskin Kiinteistökuningatar sekä Lego ideakirja. Neljä seuraavaksi eniten ääniä äänestyksessä saanutta kuvaa palkitaan satunnaisessa järjestyksessä näillä kirjoilla: Hellapoliisin Kotiruokaa, Suuri suomalainen kalakeittokirja, Kaisa Liskin Kiinteistökuningatar ja Sääennustaja-kirja.

 

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuvien kesken arvotaan viisi yllätyspalkintoa. Kuvia äänestäneiden kesken arvotaan myös viisi yllätyspalkintoa.

 

Olemme yhteydessä voittajiin sähköpostitse. Kaikki palkinnot ovat noudettavissa Orimattilan Megamyynti Areenalta 26.8 alkaen. Palkintoja ei postiteta eikä niitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

 

8. Verot

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta aiheutuvan mahdollisen veron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

 

9. Palkintojen luovutus ja kilpailukuvien käyttö markkinoinnissa

Palkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä voidaan julkaista järjestäjän markkinointi- ja viestintäkanavissa sekä mahdollisesti lehdistössä tai muussa mediassa.

 

Kaikkia kilpailukuvia ja kuviin liittyviä tarinoita voidaan käyttää järjestäjän markkinoinnissa ja viestinnässä kilpailun aikana ja sen jälkeen. Osallistumalla kuvalla kilpailuun osallistuja siis hyväksyy samalla, että kuvaa ja tarinaa voidaan käyttää myös jatkossa järjestäjän markkinoinnissa. Kuvan tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

 

Kuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä kilpailun päättymisen ja voittajien julkistamisen jälkeen käytetä niin, että osallistujan koko nimi liitettäisiin kuvaan tai tekstiin mukaan. Vain etunimeä käytetään tarinan yhteydessä.

 

10. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pidetään salaisina koko kilpailun ajan.

 

11. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan virallisia sääntöjä.

 

12. Megamyynti Areena pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa