Villasukkakisan säännöt
Monenlaisia ihania sukkia

1. Kilpailun järjestäjä

Suomen Megamyyntiareenat Oy, Kankaantie 13, 16300 Orimattila.
Puhelinnumero: 050 348 5337. Sähkoposti: info@megaareena.fi.

 

2. Kilpailun aihe

Kilpailun teemana on neuloa Suomen huikeimmat villasukat.

 

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Sukkaparin tulee olla osallistujan itsensä neuloma ja alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Megamyynti Areenan henkilökunta ei osallistu kilpailuun, mutta he voivat halutessaan neuloa villasukkia näyttelyä varten.

 

4. Miten kilpailuun voi osallistua

Neulo yksi sukkapari, juuri omalla persoonallisella tyylilläsi. Liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi ja tuo sitten sukat infokassallemme tai toimita ne postitse: Villasukkakisa, Suomen Megamyyntiareenat Oy, Kankaantie 13, 16300 Orimattila. Jokainen voi osallistua kisaan yhdellä itse käsin neulomallaan sukkaparilla.

 

5. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 1.6.-31.8.2018. Tämän jälkeen saapuneet sukat eivät enää osallistu kilpailuun, mutta ne voivat olla mukana näyttelyssä.

 

6. Kilpailun eteneminen

Osallistumisajan päätyttyä kuvaamme ja numeroimme kaikki saapuneet sukat ja kokoamme niistä ison näyttelyn Kässä-Pussin sukkagalleriaan. Sukkien tekijät esitellään sukkien yhteydessä tyyliin Tiina Tampereelta. Jos et halua etunimeäsi tai paikkakuntaasi mainittavan lainkaan, mainitsethan siitä lähettämiesi sukkien yhteydessä.

Voittajakolmikko valitaan syksyn aikana yleisöäänestyksellä, joka onnistuu sekä verkossa että paikanpäällä. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Sukkanäyttelystä on tarkoitus rakentaa pysyvä, ajan myötä laajeneva galleria, joka tulee osaksi Kässä-Pussia. Siksi toivommekin, että mahdollisimman moni taitaja jättäisi tekemänsä sukat näyttelyyn. Jos kuitenkin toivot, että Sinun tekemäsi sukat palautetaan, lisääthän siitä maininnan sukkien mukaan. Postitamme nämä sukat takaisin vuodenvaihteen jälkeen tammikuun aikana.

 

7. Kilpailun palkinnot

Pääpalkintona on 300 € kässälahjakortti Megamyynti Areenan käsityöosastolle. Toinen palkinto on vastaava  200 € arvoinen ja kolmas palkinto 100 € arvoinen lahjakortti. Lahjakortit ovat voimassa kuusi kuukautta ja vapaasti käytettävissä tämän ajanjakson sisällä. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä niitä voi käyttää Megamyynti Areenan muiden osastojen tuotteisiin.

Pääpalkintojen lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken yllätyspalkinnon, joka sisältää ison pussillisen lankaa.

 

8. Verot

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvan mahdollisen veron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

 

9. Palkintojen luovutus ja materiaalin käyttäminen markkinoinnissa

Palkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan järjestäjän markkinointi- ja viestintäkanavissa sekä mahdollisesti lehdistössä tai muussa mediassa. Kilpailuun osallistuneista sukista otettuja valokuvia voidaan käyttää Megamyyntiareenan ja Kässä-Pussin markkinoinnissa sekä kilpailun aikana että sen jälkeen.

Kerromme mielellämme sukkien takana olevia tarinoita ja jaamme tekijöiden omia ohjeita, mutta teemme tämän aina kyseisen henkilön suostumuksella.

 

10. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Voit halutessasi kieltää nimesi mainitsemisen yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

 

11. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa matkalla tai paikanpäällä kadonneista sukista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista  vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.  Järjestäjä ei vastaa kolmansien osapuolten aiheuttamista ongelmista.

 

12 Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan virallisia sääntöjä.

 

13. Megamyynti Areena pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa